Trouwen Breda op een toplocatie

Trouwlocaties Breda

Trouwlocaties Breda | Herberg den Hemel!

Trouwlocaties Breda zijn er genoeg, maar welke trouwlocaties in Breda sluiten aan op uw wensen? Herberg den Hemel biedt u een geheel verzorgde trouwlocatie Breda met alles erop en eraan. Kom dus vrijblijvend langs op onze bosrijke locatie of maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar uw wensen.

Uw trouwerij in het bos

Stapt u in het huwelijk? Bij Herberg den Hemel bent u aan het juiste adres om te trouwen in Breda! Herberg den Hemel heeft al ruim 10 jaar ervaring met het verzorgen van de perfecte bruiloft als het gaat om huwelijksfeesten in Breda! Onze locatie is gevestigd in de prachtige Ulvenhoutse bos, hierdoor zet ieder seizoen haar unieke stempel op uw bruiloft. U kunt uw bruiloft vieren in de prachtige goudoranje herfst, de stille en romantische witte winter, de bloeiende lente of de kleurrijke zomer.

Onze trouwlocatie is de ideale locatie voor uw bruiloft in Breda. U heeft gegarandeerd de mooiste dag van uw leven. Door deze unieke locatie heeft u altijd keuze uit verschillende zalen, ieder met zijn eigen sfeer en een besloten terras. Door de afgelegen bosrijke locatie heeft u alle privacy die u maar kunt wensen. Bekijk dus snel de mogelijkheden van Herberg den Hemel.

Uw trouwerij bij Herberg den Hemel

Onze trouwlocatie is een heerlijke plek vol rust waar u en uw gasten van verschillende culinaire heerlijkheden kunt genieten. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar om al uw gasten te kunnen ontvangen. U kunt het natuurlijk ook klein en intiem vieren. De verschillende zalen hebben ieder hun eigen sfeer en karakter, waardoor de zalen unieke trouwlocaties zijn in de regio Breda. Onze trouwlocatie Ulvenhout kan ook worden gebruikt voor reguliere feesten, diners, vergaderingen en recepties in regio Breda. Er is keuze voor iedereen. De trouwlocaties Breda bevinden zich in de groene oase van eeuwenoude bomen, en is gevestigd op slechts 5 autominuten vanuit het centrum van Breda. Maak dus snel een afspraak, of kom langs en vraag naar de mogelijkheden. U bent bij ons altijd van harte welkom!