Trouwen Breda op een toplocatie

Trouwlocatie Ulvenhout

De Trouwlocatie Ulvenhout

Bent u opzoek naar een trouwlocatie Ulvenhout of in de regio Breda en bent u van plan om binnenkort eindelijk in het huwelijksbootje te stappen? Dan heeft u hier alle informatie over de prachtigste trouwlocatie in Ulvenhout en omstreken.

Onze prachtige locatie is gelegen in het eeuwenoude Ulvenhoutse bos, de ideale locatie om te trouwen. Door deze omgeving heeft Herberg den Hemel een uniek en kleurrijk karakter wat ervoor zal zorgen dat uw bruiloft een dag zal zijn die u nooit zult vergeten. Kom dus vrijblijvend langs of maak een afspraak, zodat we met onze event medewerkers uw bruiloft ideeën veranderen in de werkelijkheid!

De trouwlocatie van Ulvenhout!

Onze trouwlocatie Ulvenhout heeft voor iedereen wel iets te bieden. Voor de grote en uitbundige tot de kleine en intieme bruiloften, we zorgen dat alles naar uw wens is. Er is voldoende parkeerplaats voor groot en klein. Als u uw gasten kinderen willen meenemen, hebben we ook een speeltuin om ze lekker bezig te houden. Op onze huwelijks zijn er 3 zalen, iedere zaal heeft haar eigen stijl en karakter, met daarop een besloten terras. U kunt op onze site ons menu bekijken. Mocht er iets niet aanwezig zijn wat u wel graag wilt zien op uw trouwdag, dan kan dit altijd besproken en geregeld worden. In het geval dat u voor een langere tijd wilt langs komen, bieden we u op onze feestlocatie Breda ook de mogelijk voor High Tea, High Wine en High Beer. Met voldoende keuze aan hapjes, drankjes en volledige menu arrangementen, maken wij uw bruiloft in Ulvenhout een waar feest wat jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten. Heeft u nog tips nodig voor uw trouwerij? Bekijk dan ons advies wanneer u wilt gaan trouwen in Breda.

De trouwlocatie in Ulvenhout en omstreken

De prachtige huwelijkslocatie van Herberg den Hemel wordt al meer als 10 jaar gebruikt als romantische trouwlocatie in Ulvenhout en de regio Breda. Met onze ervaring en deskundig advies maken we uw droom bruiloft waar. Maak dus nu een afspraak of kom vrijblijvend langs om eens rustig te kijken. U bent van harte welkom wanneer u wilt gaan trouwen in regio Breda!