Trouwen Breda op een toplocatie

Bruiloft Breda

Uw bruiloft Breda

Wilt u uw bruiloft in de omgeving van Breda in de prachtige omgeving van Hilvarenbeek vieren? Dat kan bij Herberg Den Hemel. Op slechts 5 minuten rijden vanaf de A58 bevindt zich onze prachtige herberg. Wij hebben 130 gratis parkeerplaatsen voor al uw gasten beschikbaar. U heeft dus zeker voldoende parkeergelegenheid tot uw beschikking. De unieke locatie en de keuze uit een zeer breed menu en verschillende mogelijkheden voor de dag van uw leven. Heeft u specifieke wensen of verzoeken die niet worden getoond op onze website? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat we samen met onze event medewerkers, uw wensen in kaart kunnen brengen. Zo creëren we samen uw ideale trouwlocatie!

De mogelijkheden voor uw trouwerij

Wij van Herberg Den Hemel doen er alles aan om uw bruiloft perfect te maken. Wij hebben al enkele jaren ervaring in het organiseren van trouwerijen, daardoor is Herberg den Hemel de ideale trouwlocatie in regio Breda en Tilburg! Voor uw trouwdag in regio Breda en Tilburg heeft u keuze uit 2 unieke zalen, met ieder een eigen sfeer met een besloten terras.

Heeft u al nagedacht over hoeveel gasten u wilt uitnodigen voor de dag van uw leven? Bij ons heeft u de keuze om het groot en uitbundig, of juist klein en intiem te kunnen vieren. We garanderen u alle privacy in onze herberg. Bekijk onze tips voor wanneer u wilt gaan trouwen in Breda of Tilburg?

Uw bruiloft bij Herberg Den Hemel

Bent u bezig met het plannen van uw bruiloft? Dan kan Herberg Den Hemel u hier perfect mee helpen. Herberg Den Hemel in Hilvarenbeek is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Kom dus vrijblijvend langs en bekijk onze prachtige trouwlocatie in Breda en omstreken. Onze locatie dient niet enkel voor trouwerijen in Breda en Tilburg, maar wordt ook gebruikt voor feesten, vergaderingen en recepties. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden voor High Wine, High beer en High Tea. Bekijk dus snel onze website voor meer informatie.